10-årsjubileum for seilforeningen!

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 11. Apr 2021


Stiftelsesmøte

13. april i 2011 ble det gjennomført stiftelsesmøte for Malvik og Stjørdal seilforening.

16 ivrige seilere møtte på stiftelsesmøtet sammen med en representant fra Nord-Trøndelag idrettskrets for å gjennomgå formalitetene for å stifte idrettslaget.

Foreningens første styre

Morten Bjerkholt ble valgt som første leder av foreningen, og fikk med seg et meget kompetent styre for å lede foreningens første år.

Det første styret i seilforeningen:


Seilforeningens opprinnelige logoForeningens opprinnelige logo


 

Aktiviteter

Foreningen har vist seg meget levedyktig, og teller i dag nærmere 90 medlemmer, og har aktive medlemmer både innen kjølbåt, sportsbåt, jolle og brettseiling. 

Seiling med sportsbåt, kjølbåt og jolle

Markering av 10-års jubileum

Vi hadde planer om markering av 10-årsjubileet med en sosial samling, men COVID-19 har effektivt satt en stopper for dette.

Vi har imidlertid planer om markering av jubileet gjennom året, og første anledning vil være i forbindelse med "Saltøya Rundt 12. juni. Dette blir en "Jubileumsseilas" og vi håper å kunne få til en egen markering av foreningens jubileum i den forbindelse.

Nærmere detaljer om markeringer gjennom sesongen må tilpasses de til enhver tid gjeldende smittevernregler, og vi vil komme med detaljer etter hvert.

I skrivende stund er det lagt planer for oppstart av ukentlige klubbseilaser fra 28. april. Det gjenstår fortsatt noen avklaringer om smittevernregler for gjennomføringen av disse, men vi håper uansett at mange benytter anledningen til å delta, og å gjøre seilforeningen synlig i lokalmiljøet.


Logo fra 2019Ny logo fra 2019


Gratulerer med jubileet!

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.