Image of a woman taking a photo.
Bilde av seilbåter under regatta.
REGATTA

En regatta er en konkurranse hvor flere båter kappseiler mot hverandre på en fastsatt bane. Denne spennende sporten, som krever både seilteknikk og strategi for å vinne, holdes vanligvis på onsdager.

En instruktør og et barn som seiler en jolle.
JOLLESEILING

Jolleseiling er en spennende vannsport som innebærer å seile små, lette båter kalt joller, og krever teknisk dyktighet og taktisk forståelse av vind og vannforhold. Jolleseiling passer for både nybegynnere og erfarne seilere fra 10 år og oppover.

En man som seiler med brett.
BRETTSEILING

Brettseiling er en adrenalinfylt sport hvor man bruker et seilfestet brett til å manøvrere på vannet ved hjelp av vindkraft. Vi tilbyr nybegynnerkurs i brettseiling for barn og unge fra 10 år og oppover som søker spenning og mestring på vannet.

Image of a woman taking a photo.
BEDRIFTSEILING

Vi tilpasser aktiviteter som passer for de fleste bedrifter, uavhengig av forkunnskaper. Vårt tilbud inkluderer kurs, seilcuper og andre spennende seilaktiviteter, skreddersydd for både små og store grupper.


Image of a woman taking a photo.

Vi tilbyr ulike aktiviteter som vi håper dekker behovet for alle seilinteresserte.

Dette omfatter jolleseiling for den yngre garde, turseiling for familier, og regattaseiling for de som ønsker litt mere konkurransepreget aktivitet.

I vinterhalvåret gjennomfører vi temakvelder med ulike seilrelaterte tema på programmet.

Vi legger stor vekt på trivsel og sosiale aktiviteter. Dette er viktige elementer for å trives som medlem i seilforeningen!

  1. Tilgang til lån av foreningens utstyr; Seiljoller ( RS-feva,  laser) Seilbrett Sportsbåt (Melges 24) Diverse tilhengere, Oljepumpe, Spenningsmåler for rigg
  2. Kurs og faglig oppdatering.
  3. Muligheten til å delta i regattaer og lære av erfarne seilere.
  4. Rabatter for diverse båtutstyr iht rammeavtaler fra Norges Seilforbund.
  5. stemmerett i saker som angår klubben.
  6. Tilgang til fellesskapet av seilentusiaster og sosiale arrangementer.


BLI MEDLEM