Image of a woman taking a photo.


En rekke bedrifter har allerede deltatt på seilkurs i regi av seilforeningen. Vi skreddersyr et opplegg som passer de fleste bedrifter og det kreves ingen forkunnskaper. Vi fikser opplegg for små og store grupper. 

Vi har gode erfaringer med å gjennomføre dette, og tilbakemeldingene har vært meget gode. 

Mange av deltakerne har aldri vært ombord i seilbåt, og har hatt store forventninger - som vi så langt har klart å innfri.

Vi møtes på ettermiddagen for en presentasjon av programmet, og gjennomgår en del viktige sikkerhetsregler for seilerne. Avhengig av antall deltakere, blir disse fordelt på båter, gjerne med 4 - 5 deltakere pr båt.

Vår skipper vil gjennomføre en sikkerhetsbrief ombord, før fortøyningene slippes og vi stikker til sjøs. Det heises seil, og deltakerne får prøve seg i de ulike arbeidsoppgavene ombord på båten. Dette gjelder alle oppgaver; rormann, på fordekk, storseiltrimmer, fokketrimmer m.m.

Vi avslutter økten på sjøen med et par kappseilaser, hvor deltakerne seiler båten selv under kyndig veiledning av skipperen. 

Kvelden avsluttes gjerne med litt mat og drikke under debrief på land.

Våre medlemmer stiller private båter gratis til disposisjon for slike kurs/aktiviteter, og det er en populær "dugnad" for våre medlemmer.  Inntektene fra slike bedriftsseilinger brukes til vår satsing på seilaktiviteter for barn og ungdom.

Dersom du synes dette høres spennende ut, ta kontakt for nærmere informasjon og avtale.

TA KONTAKT
Image of a woman taking a photo.
Image of a woman taking a photo.