Våre seiljoller


RS Feva

Vi har tilgang til 4 RS Feva XL i foreningen. Seiljollene vil bli brukt for gjennomføring av seilkurs for ungdom, og for seiling som et fast tilbud i foreningen.

Vi gjennomfører seilkurs om våren (april/mai), og har etablert tirsdag som fast treningskveld for jolleseilerne. Om du er nysgjerrig på dette, er det bare å ta turen til Stjørdal Båtforening tirsdager kl 18:00. Da klargjøres jollene for bruk og seilingen foregår i tiden kl 18:00 - 20:00.

Målet er å få båtene mye på sjøen i løpet av sesongen.Om RS Feva

Verdensledende tomannsjolle med mange seilere på alle nivåer. Delta på regattaer både nasjonalt og internasjonalt – Dette er en internasjonal best selger!

Dette har vært verdens bestselgende tomannsjolle i de siste årene,en ISAF internasjonal klasse, vinner av “Dinghy of the year” i USA, “Coup de Coeurs” i Frankrike, en “RYARecognised Junior” klasse…. Slik fortsetter listene bare videre. Rs Feva setter standaren innen jolleklasser.

Det er opprettet felt som bare fortsetter og vokse verden rundt, med trening og klubbregattaer på VM nivå. Fevaen er like populær i seilforeningene som den er på regattaer, og er fantastisk til og lære ungdom seiling på høyt nivå. Så – om målet ditt er regatta seiling, trening, eller og lære seg og seile finnes det ingen over og ingen på siden.

“Lots of usage, great durability, terrific fun, major adrenalin rushes, good friends, brilliant value for money – What more could a family want?”

Bill Tucker – Feva Dad