Alle planlagte arrangementer frem til 15. juni er avlyst.

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 10. Apr 2020

I forbindelse med koronaviruset og nye forbud rundt kultur- og idrettsarrangementer frem til 15. juni 2020 velger vi å avlyse alle planlagte arrangementer for denne perioden.

I tråd med restriksjoner fra nasjonale myndigheter og Norges Seilforbund har styret besluttet å avlyse alle planlagte arrangementer frem til 15. juni.

Dette omfatter planlagt jollekurs, jolleseiling, Stjørdalsfjorden Seilcup, Saltøya rundt og onsdagsseilaser for vårserien.

Alle de arrangementene som nå blir berørt hadde vi som forening gledet oss og sett frem til i 2020. Vi hadde i det lengste håpet at vi kunne gjennomføre sesongen på mest mulig normalt vis, men ser nå at det dessverre ikke er mulig.

Når det gjelder treninger og annen aktivitet oppfordrer vi fortsatt til å følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra Idrettsforbundet og Norges Seilforbund samt lokale og nasjonale myndigheter.

Brettseilerne er allerede godt i gang på sjøen, og blir lite berørt av begrensningene.

Dersom myndighetene mot formodning skulle komme med beskjeder som medfører at vi kan revurdere disse tiltakene, så vil vi selvsagt komme med informasjon om dette. 

Vi viser forøvrig til Koronavettregler fra Norges Seilforbund.

Vi håper at vi snarlig kan få utøve idretten vår på vanlig måte igjen!

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.