Malvik og Stjørdal Seilforening

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 28. Mar 2017

Seilentusiaster fra Malvik Båtforening og Stjørdal Båtforening har i mange år møttes til uformelle regattaer hver onsdag i sommerhalvåret, i området Hommelvikbukta og Stjørdalsfjorden. Høsten 2010 ble det tatt til orde for å stifte ei seilforening. Et interimstyre med deltakere fra begge kommuner ble etablert vinteren 2011, og 13.04.2011 ble det gjennomført stiftelsesmøte i henhold til mal for dette fra Norges Idrettsforbund.

Det ble besluttet at foreningen skulle hete Malvik og Stjørdal Seilforening", forkortelse "MSS" og nettsted "www.mss-seil.no". Morten Bjerkholt ble valgt som foreningens første leder og Kai Stephansen som nestleder. Se meny "Kontakt" for oversikt over andre verv.

Formålet er å drive idrett (seiling) organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Her er linker til formelle dokumenter fra stiftelsesmøtet:
"Stiftelsesprotokoll for Malvik og Stjørdal Seilforening 13.04.2011".
"Lov for Malvik og Stjørdal Seilforening".

14.06.2011 mottok vi brev fra Nord-Trøndelag Idrettskrets med melding om at Malvik og Stjørdal Seilforening nå er tatt opp i Norges Idrettsforbund og Nord-Trøndelag Idrettskrets, og i Norges Seilforbund som særforbund.

Les brevet fra idrettskretsen i sin helhet her.

Seilforeningen er registrert i Brønnøysundsregisteret, og har organisasjonsnummer: 996888258


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.