Gode debatter på foreningens årsmøte

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 13. Feb 2022

Seilforeningen gjennomførte årsmøte onsdag 9. februar. 

Ingen spesielle saker som ga grunnlag for kampvoteringer underveid. Tvert i mot - sakene som ble behandlet på møte ble behørig debattert, og fikk enstemmig oppslutning når de ble tatt til votering.

Årsberetningen ga klare signaler om at året som gikk, ble sterkt berørt av COVID-19, og de begrensninger det førte med seg.

Innkomne forslag

Det ble behandlet forslag om foreningens engasjement i Håmmårsbukta friluftsområde knyttet til bryggefasiliteter og anlegg på land.  Årsmøtet støtter forslagt, og vil følge opp i samarbeid med styret i Stjørdal båtforening og evt Malvik båtforening.

Kveldsstemning i Håmmårsbukta

 

Det ble vedtatt ny lov for foreningen i tråd med ny lovnorm fra Norges Idrettsforbund. Den innebærer at det ikke velges revisorer, og at rollen ivaretas av kontrollkomite fra nå av.

Årsmøtet signaliserte åpning i budsjettet for evt deltakelse i Seilsportsligaen, samt noe økning av kostnader for kompetanseheving og rekruttering.

Nytt styre

Magne Kjerkreit fortsetter som leder i seilforeningen.  Arve Ingeir Leren trer tilbake som nestleder. Arve har lang fartstid i styret, og har ingen planer om å slutte med seiling selv om han ikke disponerer egen seilbåt. Vi takker for innsatsen i styret i årene som har gått, og ser frem til å møtes på sjøen også i årene som kommer.  

Som ny nestleder i styret stiller Inger Smågård. Inger har fartstid som styremedlem fra foreningen, og kjenner aktuelle saker og arbeid godt.

Inger Smågård

 

 

Idar Arne Vedul ble valgt inn som nytt styremedlem for 2 år. Idar har stor arbeidskapasitet, og har vist stort engasjement for tiltak i foreningsregi. Vi ønsker Idar velkommen ombord!

 

Bilde bildetekstIdar Arne Vedul er nytt medlem i styret i seilforeningen fra 2022.

 

Dokumenter og protokoll fra årsmøtet finner du under "Om oss - Dokumenter"


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.