Til minne om Geir Paulsen (1963 – 2020)

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 27. Mar 2020

På seilas over Nordsjøen på vei mot Shetland


En kunnskapsrik, inkluderende og engasjert personlighet har gått bort.

 

Geir Paulsen var medlem i Malvik og Stjørdal Seilforening siden stiftelsen i 2011. Han var en god ressurs å ha med på laget når det skulle legges planer og gjennomføres aktiviteter, både på sjøen og på land. Han var dessuten veldig engasjert for å bidra med tiltak og ressurser for å spre seilglede til barn og ungdom i foreningen.

Tur og regattaseiling

I tillegg til å være en ivrig turseiler, var Geir ivrig deltaker på regattabanen, og likte nye utfordringer. 

"Nefertite" var hyppig brukt på tur, men også mye i regatta. Geir var tidlig på banen med seiling i sportsbåt, Melges 24, og deltok i nasjonale stevner i Seilsportsligaen.

Fra Seilsportsligastevne i Sandefjord i 2017

Med en god porsjon vinnervilje, var han en hard konkurrent på seilasene. Han var en dyktig regattaseiler. Som alle andre på banen, likte han seg naturligvis best når det gikk bra under konkurransen, men resultatet var ikke avgjørende for ham. Det var opplevelsen, nærkontaktene med elementene og kameratskapet med eget mannskap og andre seilere som gav ham glede. Han var engasjert og ivrig i analyse av dagens seilas etter at alle båtene hadde klappet til kai, og han bidro aktivt i diskusjonen omkring strømsystemer, vindskift og alternative veivalg. 

Geir stilte gjerne opp og tok på seg ekstra oppgaver om det trengtes. Oppgaven som Leder for Regattakomiteen under Nordenfjeldske seileruke på Stjørdal i 2015 tok han på strak arm, og gjennomførte med glans! 

 

Geir hadde en sterk vilje. Han var en fighter, en skipper som inspirerte dem omkring seg. Han var en allsidig og fargerik personlighet, kunnskapsrik, raus, - en dedikert seiler.

Sammen med laget i Seilsportsligaen i Sandefjord


Geir vil bli dypt savnet i seilermiljøet og vi lyser fred over hans minne

Bisettelsen finner sted i Værnes Kirke fredag 27. mars kl. 13.00. 

 

Magne Kjerkreit

Leder

Malvik og Stjørdal seilforening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.