Nytt aktivitetstilbud i MSSF

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 25. Aug 2019

Storvika på Stjørdal er et av de beste områdene i Trøndelag for brettseiling

Brettseiling - en selvskreven aktivitet i Seilforeningen

Brettseilerne i vårt nærområde har lenge benyttet Storvika som en av sine yndlingsplasser for sin aktivtet.

Det er derfor veldig hyggelig at de velger å organisere seg i seilforeningen, og vi ser frem til et spennende samarbeid for utvikling av ny seilrelatert aktivitet i foreningen.

Brettseiling er en av aktivitetene som naturlig hører hjem i en seilforening, og vil være et spennende bidrag for varierte aktiviteter innen seiling i Malvik/Stjørdal og i Trøndelag forøvrig.

Seilforeningen ble kontaktet tidligere i år i forbindelse med at det foreligger planer om å stenge Storvika for trafikk. Nærmere samtaler avdekte raskt at det ville være naturlig å invitere brettseilerne som medlemmer i foreningen, og at vi ser gode muligheter for å bidra til økning av interresse for seilsport generelt.

Brettseiling vil være et fint tilskudd til vårt aktivitetstilbud i foreningen. Seilforeningen har opparbeidet en god del kompetanse, og har materiell og utstyr som utvilsomt kan brukes for å "gjøre hverandre gode" på samme måte som jolleseilerne.

Vi er kjent med at flere av våre medlemmer har tidligere erfaring fra brettseiling, og kanskje er det noen som ser et snitt til å friske opp gamle kunster på fjorden. I tillegg vil brettseilerne få fin anledning til å prøve ut vårt tilbud både for jolleseiling, sportsbåt og som mannskap på kjølbåter.

Runar Børstad er primus motor blant brettseilerne på Stjørdal, og vi ser frem til å utveksle videre tanker og ideer for å styrke seilermiljøet i Malvik Stjørdal.

Velkommen ombord!

Ivrige brettseilere forbereder seiling i Storvika - en perle for brettseiling i Trøndelag!  (Foto: Runar Børstad)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.