Fart og spenning i Seilsportsligaen

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 30. Jun 2019

Ny sesong med Seilsportsligaen er i gang.

MSSF har seilt to stevner og stilt med to ulike lag. Det første stevnet ble gjennomført på Aker brygge i Oslo i pinsehelgen, mens stevne 2 ble seilt på Hankø 2 uker senere.

Vi har fortsatt fokus på å engasjere unge seilere på våre lag, og vi har hatt juniorseilere med på begge stevnene.

Stevne #1 i Oslo

Resultatmessig ble ikke stevnet i Oslo noe høydepunkt, men vårt mål er å ha det moro, og å bli bedre seilere med mer erfaring i tette felt.

Laget var kanskje litt rustent etter en lang vinter, men et par lyspunkter var det underveis. Marginene var ikke på vår side, men humøret og stemningen i laget var upåklagelig. Regnskapet fra første stevne ble sisteplass med 15 poeng.

(Foto: Norsk Seilsportsliga) Laget i Oslo besto av følgende: Odin Møller Hansen, Kai Stephansen, Stian Hansen og Magne Kjerkreit.


Stevne #2

Stevne #2 ble gjennomført på Hankø 22-23. juni.

Nytt lag var på plass og klar til dyst. Laget fikk flere gode plasseringer i sine Race, deriblant tre 2.plasser. Jevnt god seiling på stevnet gjorde at MSSF til slutt havnet på en 9. plass i stevnet. Dette ga verdifulle poeng i sammendraget for ligaen.

J70 ved havn på Hankø.

Foto: Norsk Seilsportsliga


Laget på Hankø besto av Lars Kåre Valla, Martin Barstad, Emil Wiig Pedersenog Hans Kristian Helgesen.

Etter 2 stevner er MSSF på en 14. plass i ligaen med 24 poeng. Det er tett oppover på listen, så vi holder liv i ambisjonen om å unngå kvalifisering for neste års liga.

Resultat etter 2 stevner.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.