Mot lysere tider!

Postet av Malvik og Stjørdal Seilforening den 21. Des 2018

I dag snur sola, og vi går mot lysere tider!

Året som har gått, har vært et innholdsrikt år for seilforeningen.  Det har vært gjennomført mange aktiviteter i løpet av sesongen, og det har vært tilbud til alle som har interesse for seiling.

Jolleseiling, Seilsportsliga, onsdagsseilaser, klubbregattaer og felles turer har vært populære tiltak. I tillegg gjennomførte vi en seilcup for lokale bedrifter, og vi planlegger å gjenta dette på forsommeren i 2019.

Grovskisse for aktiviteter i 2019 er på plass, og vi vil bekjentgjøre planen så snart den blir endelig avklart. Det foreligger planer om å gjennomføre en "Inter City-regatta" mellom Trondheim og Stjørdal i løpet av sesongen. Detaljer om dette er ikke klart, men vi ser det som et spennende tiltak for å få flere båter med på turseilaser i vårt nærområde.

I løpet av vinteren vil vi arrangere medlemsmøter med aktuelle tema, samt at vi tar oss tid til litt vedlikehold av foreningens materiell slik at det er klart i god tid før sesongstart 2019.

De fleste har båtene liggende på sjøen over vinteren, og vi ser ikke bort fra at flere vil prøve seg med litt vinterseiling. Kanskje Jule- og nyttårshelgen kan by på muligheter for en fin seilas? 


Julehøytiden står for døren, og vi vil ønske alle God Jul og et Godt Nytt År!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.